Bijna zomervakantie!

Wanneer wil je een huis kopen?
Type of Service
1 / 6
Hoe wil je geholpen worden?
Contact Details
2 / 6
Koop je alleen of samen?
Written Content
3 / 6
4 / 6
Illustrations & Photography
Vertel wat meer over jezelf!
Please enter your name
Please enter a phone number
Heb je al een aankoopmakelaar?
Project Bracket
5 / 6
Confirm Submission.

Thanks for taking the time to complete this form.
Please enter your email below and we will be in contact within 24 hours.

Confirmation
6 / 6
What's your best contact email?
Thanks! I have received your form submission, I'll get back to you shortly!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Dashboard mockup

Het is bijna tijd om uw koffers te pakken en te gaan genieten van die langverwachte vakantie! Maar voordat u de deur achter u dichttrekt, is er nog één ding om te regelen: uw reisverzekering. Waarom? Omdat het uw ticket is naar een zorgeloze vakantie!

Een kortlopende reisverzekering is ideaal als u zo nu en dan op vakantie gaat. Die biedt namelijk dekking voor een specifieke reis, zodat u met een gerust hart op reis kan. Voor degene die vaak de wijde wereld intrekken, is een doorlopende reisverzekering vaak de beste keuze. Met deze polis bent u het hele jaar door verzekerd, ongeacht hoe vaak u op reis gaat.

Welke aanvullende dekking heeft u nodig?

Naast de basisdekkingen zijn er ook aanvullende verzekeringen beschikbaar die voor extra gemoedsrust zorgen. Als u veel koffers meeneemt of waardevolle bagage heeft, is het verstandig om te overwegen de dekking hiervoor uit te breiden. Voor reizen naar verre bestemmingen waar de medische kosten hoog kunnen oplopen, kan een extra dekking voor medische uitgaven zeer nuttig zijn.

Plant u een zomerski-trip of andere avontuurlijke activiteiten? Dan is het belangrijk om te controleren of uw verzekeringen deze risico's voldoende dekken. Wij staan klaar om u hierbij te helpen. Samen kunnen we uw reisplannen doornemen en bepalen welke aanvullende dekkingen voor u belangrijk zijn.

Waarom een annuleringsverzekering?

Stelt u zich eens voor: u hebt uw droomvakantie geboekt, maar onverwachts gebeurt er iets waardoor u de reis moet annuleren. In zo'n situatie kan een annuleringsverzekering een uitkomst zijn. Deze verzekering vergoedt de kosten als u de reis moet annuleren door omstandigheden zoals ziekte, overlijden van een familielid of ontslag. Met een annuleringsverzekering bent u financieel beschermd als uw plannen onverhoopt wijzigen.

Niet zeker wat er bij u past?

Aarzel niet om contact op te nemen! Bent u niet volledig zeker van welke reisverzekering het beste bij u past? Of heeft u al een reisverzekering en wilt u die weer eens kritisch bekijken? We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte verzekering voor uw droomreis!

Ander nieuws

Mockup

Een appartement of een eengezinswoning kopen: hoe verschillen ze?

Overweegt u binnenkort een (andere) woning te kopen? Dan staat u voor een belangrijke keuze: kiest u voor een appartement of een [...]
Lees meer
Mockup

Fatbikes ook populair bij fietsendieven

De populariteit van fatbikes is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Jongeren en offroad-liefhebbers zijn dol op deze robuuste fietsen! [...]
Lees meer
Mockup

Nieuwbouwplannen? Kom optijd met ons praten!

Wanneer zich de gelegenheid voordoet een stuk grond te kopen waarop gebouwd mag worden hebben wij niet alleen gesprekken over de [...]
Lees meer